Cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss conţine particule solide de pigment cu dimensiuni cuprinse între 0,1 şi 2 nanometri, suspendate într-un lichid bază care are în compoziţie apă şi alţi lianţi chimici. Cel mai important aspect al cernelurilor este rezistenţa la decolorare care se produce sub acţiunea luminii din spectrul UV şi sub acţiunea oxigenului. Din acest punct de vedere cernelurile pigment oferă cele mai durabile rezultate, fiind cele mai utilizate în industria de print.

În procesul de tipărire, picăturile de cerneală sunt atrase electrostatic de stratul superior al hârtiei şi se fixează pe acesta, timpul de stabilizare a picăturilor de cerneală, rezoluţia de print şi într-o anumită măsură rezistenţa la decolorare fiind determinate de tipul de coating de pe suprafaţa hârtiei. Cele mai bune rezultate se pot obţine utilizând hârtia profesională RC care oferă un timp de stabilizare a picăturilor de cerneală sub 100 de milisecunde, permite o rezoluţie de până la 9600 dpi şi garantează o rezistenţă la decolorare de peste 100 de ani în condiţii de arhivare (în album), respectiv peste 30 de ani expusă la lumină. 

Specificatii Tehnice:

✔  Compoziţie : coloranţi de tip pigment, apă, etilen glicol, acrilat şi glicerină

✔  Dimensiune particule de pigment 0,1 - 2 nanometri

✔  Denistate 1,05 g/ml

✔  Rezistenţa print-ului la decolorare peste 100 de ani în condiţii de arhivare (în album) şi peste 30 de ani expus la lumină

No Comments Yet.

Leave a comment

Incepe discutia
Aveti nevoie de ajutor ???
Buna ziua, cu ce va pot ajuta