Cuiele decorative si chederul in tapitarea scaunelor, fotoliilor si a canapelelor si importanta lor.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Scaun dining living New Madame S
Scaun dining living New Madame S tapitat cu cheder. Gusturile nu se discuta.

Scaun fara brate New Madame S2
Scaun fara brate New Madame S2. Tapiterie inchisa cu cuie decorative din nou la alegerea clientului.

Cuiele decorative și chederului sunt două elemente utilizate adesea în tapitarea scaunelor pentru a adăuga detalii și finisaje estetice. Acestea pot contribui la aspectul general al scaunului și pot aduce o notă de eleganță și personalizare. Este foarte important acest detaliu iar clientul trebuie sa aiba cat de cat o imagine la cum va dori sa arate scaunele.

Iată câteva informații despre cuiele decorative și chederului în tapitarea scaunelor:

  1. Cuiele decorative sunt elemente de fixare care sunt vizibile pe suprafața tapițeriei și sunt utilizate pentru a inchide lucrearea. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi metalul, plasticul sau lemnul, și pot fi disponibile într-o gamă largă de finisaje și culori. Cuiele decorative pot fi montate manual sau cu pistol in banda. Acestea adaugă un aspect sofisticat și pot accentua designul și stilul scaunului.
  2. Chederul este o bandă de material care se foloseste tot in inchiderea lucrarii de tapiteriei. Pentru a folosi chederul deobice se face canal pentru a putea pune chederul si a inchide lucrarea. Chederul se cumpara personalizat in functie de ce model se tapiteaza. Se pot cumpara mai multe diametre si e facut din material plasticat. Realizarea chederului implica derulearea lui si imbracarea lui in stofa si coaserea lui. Apoi se capseaza simetric pe tot scaunul unde a fost facut canal.

Atunci când se utilizează cuiele decorative sau chederul, este important să se țină cont de armonia cu restul designului scaunului și cu stilul general al încăperii. Aceste elemente decorative pot fi utilizate în diferite moduri, de la un aspect simplu și elegant, până la un aspect mai complex și încărcat.

Cuiele decorative sau chederului sunt două elemente importante în tapitarea scaunelor, adăugând detalii și finisaje estetice. Acestea pot contribui la aspectul general al scaunului și pot evidenția designul și stilul. Alegerea și aplicarea corectă a acestor elemente poate aduce un plus de eleganță și personalitate scaunului, contribuind la crearea unei tapițerii de calitate și estetic plăcută.

No Comments Yet.

Leave a comment

Incepe discutia
Aveti nevoie de ajutor ???
Buna ziua, cu ce va pot ajuta